Zelena salata za vitko i zdravo telo

Izvor: Svet, 25.Jul.2016, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zelena salata za vitko i zdravo telo

Zelena salata je najbolja letnja namirnica jer je jeftina, dostupna, bogata vodom, vitaminima i mineralima zahvaljujući kojima ćete biti zdravi i lepi. Zašto bi zelenu salatu trebalo da jedete baš svakog dana pročitajte u nastavku teksta. 
Foto: Guliver/Thinkstock 1. Gasi žeđ
Najgori način da ugasite žeđ jeste konzumiranje ledeno hladne vode, jer na taj način iscrpljujete organizam. Osim tečnošću, žeđ možete ugasiti i namirnicama s visokim postotkom vode, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << a zelena salata je odlična izbor jer njen sastav čini čak 95 odsto vode.
Pročitajte i… Salata dijeta: Izgubite višak kilograma za samo 3 dana
2. Topi kilograme
Ova namirnica bogata vodom je savršena i za mršavljenje, i odlična izbor čak i za kasnu večeru ako ste na dijeti jer sadrži veoma malo kalorija a bogata je vitaminima i vlaknima zahvaljujući kojima ćete duže imati osećaj sitosti. Ovo povrće ne uzrokuje nadutost, pa je slobodno možete jesti svaki dan kao prilog skoro svakog vašeg obroka, bez bojazni od viška kilograma.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zelena salata za vitko i zdravo telo

Izvor: NaDlanu.com, 25.Jul.2016

Zelena salata je najbolja letnja namirnica jer je jeftina, dostupna, bogata vodom, vitaminima i mineralima zahvaljujući kojima ćete biti zdravi i lepi.

Nastavak na NaDlanu.com...

Kako da smršate 3kg za nedelju dana?

Izvor: B92, 25.Jul.2016

Želite brzo i jednostavno da izgubite suvišne kilograme? Počnite da jedete ovo povrće..Ako želite da smršate i da dovedete svoju liniju do savršenstva, pravo je vreme da u svoju ishranu uvrstite boraniju...Naučna istraživanja su dokazala da boranija jača srce i krvne sudove, reguliše pritisak,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.