Zbog ubistva Jelene Krsmanović privedena konobarica iz Borče

Izvor: Svet plus, 26.Sep.2016, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog ubistva Jelene Krsmanović privedena konobarica iz Borče

Ubistvo Jelene Krsmanović i nakon šest meseci je velika misterija, a pre nekoliko dana, policija je privela jednu žensku osobu koja bi mogla da bude ključni svedok u rešavanju istrage.

Policija i dalje intenzivno traga za ubicom Jelene Krsmanović, koja je 3. aprila pronađena mrtva u kanalu na nasipu Crvenka u Borči. Nakon što su ponoso saslušani članovi porodice Marjanović, na informativni razgovor privedena je i jedna devojka koja je kobnog dana radila u obližnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << kafiću i koja bi mogla da bude jedan od ključnih svedoka u istrazi. Od nje je uzet DNK uzorak, kako bi se uporedilo, da li se on poklapa sa tragovima koji su pronađeni na Jeleninoj odeći.

"Devojka koja je radila u jednom kafiću u Beogradu privedena je na informativni razgovor. Ona je demantovala da ima bilo kakve veze sa ubistvom Jelene Marjanović. Međutim, od nje je uzet uzorak DNK, koji je poslat na veštačenje. Ona je objasnila da Jelenu nije dobro poznavala, već samo iz viđenja, kao gošću lokala u kojem je radila. Vlasnik kafića bio je Jelenin blizak prijatelj", rekao je izvor blizak istrazi za Alo.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.