Zbog ove devojčice je plakala Leontina

Izvor: Svet, 28.Feb.2015, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog ove devojčice je plakala Leontina

Ivana Babić nastupila je u večerašnjoj emisiji popularnog muzičkog takmičenja “Pinkove zvezdice” i izazvala razne emocije žirija.
Nakon njenog nastupa gde je otpevala pesmu “Unconditionally”, Leontina je čak pustila i suze.
“Rasplakala si nam Leontinu”, rekao je Milan.
“Jeste, stvarno je. Ja ne mogu da verujem da je to ta devojčica. Ceo njen stav i sve, sve se tako uklopilo”, rekla je Leontina.
“Dok ona peva kao da oživi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pesmu, kao da smo u toj pesmi, kao 3D”, rekao je Milan.
“Kad krene pesma mi se svi naježimo, erupcija je prava. Bila si sjajna”, rekao je Hari.
“Potpuno si otvorila svoj vokal. Potpuno si nas ovde sve šokirala. Zato obožavam ovo takmičenje jer svi toliko napredujete i toliko ste superiorni”, rekla je Goca.
“Ja ne znam šta se njoj desilo. Dušo, jesi li se ti zaljubila. Ovoliko samopouzdanje je neverovatno. Nisam mogla da odvojim oči od tebe. Dokazala si da nije potrebna koreografija da bi nas očarala. Odlično!”, rekla je Jelena.


Izvor i foto: Svet.rs
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezdice

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.