Zaustavlja dah: Evo zašto dame vole Bikovića

Izvor: Svet, 30.Okt.2014, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaustavlja dah: Evo zašto dame vole Bikovića

Mladi glumac Miloš Biković miljenik je ženskog dela publike, a sada će one još više da ga vole kada saznaju da je ljubitelj jedne od omiljenih poslastica svih dama.
Naime, Biković je na svoj Instagram profil postavio fotografiju na kojoj ga možemo videti sa palačinkama. Glumac nije otkrio sa čime voli da ih maže, te da li ih više voli slatke ili slane, kao ni da li ih je sam spremio.
Pa ipak, bilo kako bilo, dame ni ovog puta nisu ostale ravnodušne u komentarima te >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << su “prštali” brojni komplimenti na račun njegovih poslovnih uspeha, ali i izgleda. Tako je komentar jedne obožavateljke glasio: “Ne mogu da dišem”. 
Autor: Life Content
Foto: instagram

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Još jedan razlog zašto dame vole Miloša Bikovića

Izvor: Story, 30.Okt.2014

Mladi glumac koji je stekao i svetsku slavu, postavio je jednu fotografiju na Instagram profil kojom pokazuje da pored talenta i dobrog izgleda ima još kvaliteta....Miloš Biković, foto: Instagram..Kaže se da put do muškog srca vodi preko stomaka, a da li je tako i sa ženskim? Naime, miljenik dama,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.