Izvor: Telegraf.rs, 25.Dec.2014, 01:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto Bred i Anđelina ćerku tretiraju kao sina? (FOTO)

- Ona misli da je jedan od braće - rekla je Anđa, dok slavnom glumcu uopšte ne smeta što mu je ćerka faktički sin

Foto: Tanjug/AP

Mnogima je zapalo za oko da ćerka Breda Pita i Anđeline Džoli, 8-godišnja Šilo izgleda kao dečak, ali to nije sve.

Bred je još 2008. godine kod čuvene Opre otkrio da se njihova tada 3-godišnja ćerka odaziva samo kada je nazovu muškim imenom koje je samoj sebi nadenula. Devojčica  još od tada >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << insistira da je zovu Džon, prenosi “Tračara”.

Međutim, to se nije promenilo ni do danas kada Šilo nosi samo mušku odeću, a roditelji nisu imali drugi izbor nego da ispune njenu želju da je ošišaju na kratko.

Foto: Tanjug/AP/Evan Agostini

- Ona misli da je jedan od braće – rekla je Anđa.

Mnoge LGBT organizacije su čestitale slavnim roditeljima  što postupaju onako kako treba da postupi svaki, roditelj umesto da to tretiraju samo kao fazu.

- Ispitivati svoju seksualnost kao i granice svog pola je nešto sasvim normalno. Međutim, problem je što smo mi to generacijama unazad potiskivali i zato je ljudima i dalje neprijatno kada se radi o tome – izjavila je Linda Bler, klinički psiholog.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.