Zarobila srce velikog zavodnika: Ovo je devojka Viktora Savića koju će OŽENITI NA PROLEĆE! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Dec.2016, 01:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zarobila srce velikog zavodnika: Ovo je devojka Viktora Savića koju će OŽENITI NA PROLEĆE! (FOTO)

Jedan od najpoželjnijih srpskih glumaca, talentovani Viktor Savić (33), na proleće 2017. godine staće na ludi kamen sa svojom devojkom Teodorom Miljković.

Viktor i Teodora zabavljaju se godinu dana, uskoro će započeti zajednički život, a za nekoliko meseci vezu će krunisati brakom.

Фотографија корисника Teodora Miljković (@laylareikoartis) дана 18. Нов 2016. у 11:26 PST

Mlada Teodora, kraj koje će se Viktor skrasiti, studentkinja >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je treće godine na Fakultetu dramskih umetnosti, i na žalost velikog broja obožavateljki, uspela je da "zarobi" glumčevo srce.

Фотографија корисника Viktor Savic a.k.a. Njezz (@_njezz_) дана 24. Јун 2016. у 4:10 PDT

Kako se priča, njih dvoje neće praviti klasičnu svadbu, već žurku za rodbinu i prijatelje.

A da je Teodora lepa, lepa je...

Фотографија корисника Teodora Miljković (@laylareikoartis) дана 14. Окт 2016. у 9:44 PDT

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedan od najpoželjnijih srpskih glumaca konačno staje na "ludi kamen"

Izvor: B92, 06.Dec.2016

Srpski glumac Viktor Savić navodno će u aprilu da stane na ludi kamen, a njegova izabranica je Teodora Miljković...Mladenci navodno spremaju mladalačko slavlje koje će se razlikovati od tradicionalnih venčanja kakva se organizuju u Srbiji...“Već su počeli sa pripremama svadbe. Oni su zamislili...

Nastavak na B92...

Ženi se Viktor Savić: ovo je njegova izabranica

Izvor: Tracara.com, 06.Dec.2016

(foto: laylareikoartis) U aprilu sledeće godine će se začuti svadbena zvona, koja će ovoga puta zvoniti kako bi obeležila zaklinjanje na večnu ljubav popularnog glumca Viktora Savića i njegove izabranice Teodore Miljković. “Teodora studira na Fakultetu dramskih umetnosti i na trećoj godini...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.