Zaigrao na šanku: Kud sve pevaljke tu i Boban Rajović (video)

Izvor: Svet, 01.Avg.2015, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaigrao na šanku: Kud sve pevaljke tu i Boban Rajović (video)

Ovoga leta pevač Boban Rajović nema vremena za predah jer radi bukvalno svaki dan, a dosta nastupa ugovorio je na crnogorskom primorju.
Letnjom turnejom, na kojoj mu društvo pravi mlada i perspektivna pevačica Mira Milosavljević, Rajović obara rekorde posećenosti, za svaki nastup se traži karta više, a u prilog tome govori činjenica da u nekim klubovima nastupa i po nekoliko puta zaredom.
Tako je i sa jednim budvanskim klubom u kojem je Rajović već nastupao nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << puta u proteklih petnaestak dana, a na jednom od tih nastupa zabeležen je i interesantan video.
Naime, poznat po tome da uvek napravi odličnu atmosferu, Rajović se ni ovoga puta nije štedeo, pevao je kako svoje tako i pesme svojih kolega, a u jednom momentu je sišao sa bine i popeo se na šank što je propraćeno ovacijama i opštim oduševljenjem publike u klubu.
Ponesen sjajnom atmosferom Rajović je nastup nastavio i završio na šanku.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaigrao na šanku: Kud sve pevaljke tu i Boban Rajović (video)

Izvor: Scandal.rs, 01.Avg.2015

Ovoga leta pevač Boban Rajović nema vremena za predah jer radi bukvalno svaki dan, a dosta nastupa ugovorio je na crnogorskom primorju...Letnjom turnejom, na kojoj mu društvo pravi mlada i perspektivna pevačica Mira Milosavljević, Rajović obara rekorde posećenosti, za svaki nastup se traži karta...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.