Zabrinuti za bezbednost pevačice: Arianu Grande čuvaju policajci

Izvor: Tracara.com, 30.Maj.2017, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabrinuti za bezbednost pevačice: Arianu Grande čuvaju policajci

Pevačicu i njenu majku čuvaju policajci (foto: Wenn) Nakon stravičnog napada koji se dogodio na njenom koncertu u Mančesteru i obećanja da će se u taj grad vrlo uskoro vratiti, čime je pokazala neizmernu hrabrost, Ariana Grade ipak ima razloga za strah. Pevačica se nakon otkazivanja turneje vratila u porodični dom na Floridi, gde živi njena majka, a celo imanje pod stalnim je nadzorom dodatnog obezbeđenja zbog sumnje da je Ariana na meti terorističkih organizacija. Dva policajca stalno >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << su uz pevačicu i njenu majku, kako na ulici tako i u njihovoj kući. TMZ prenosi da tu odluku nisu donele Ariana niti njena majka, već je policija Boka Ratona sama odlučila da zaštiti porodicu muzičke zvezde nakon bombaškog napada u Mančesteru.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Arijanu Grande čuva policija, strahuju od terorista

Izvor: B92, 30.Maj.2017

Pevačica Arijana Grande nakon napada na njenom koncertu u Mančesteru izjavila je da je slomljena. Ipak, čini se da se ni nedelju dana kasnije ne oseća bolje...Ona se nakon otkazivanja turneje vratila svojoj kući na Floridi, ali je njen dom pod stalnim nadzorom dodatnog obezbeđenja jer se strahuje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.