Zaboravila na nesuglasice: Dalila Moreno uputila Gasttozzu emotivnu poruku! FOTO

Izvor: Svet plus, 11.Dec.2016, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaboravila na nesuglasice: Dalila Moreno uputila Gasttozzu emotivnu poruku! FOTO

Majka Nenada Marinkovića Gasttozza, Goca, preminula je iznenada, a njegove cimere iz vile Parova je ta vest iznenadila. Dalila Moreno je jedna od njih koja je bivšem cimeru uputila emotivnu poruku.

Vest da je preminula Goca Marinković, majka rijaliti zvezde Nenada Marinkovića Gasttozza, proširila se regionom. Mnogobrojni fanovi ostavljaju poruke podrške svom idolu, a i njegovi cimeri iz vile Parova se takođe oglašavaju i pružaju mu podršku. Jedna od njih je i Dalila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Moreno, a oni koji su pratili popularni rijaliti znaju da su oni imali velike nesuglasice pred kraj. Ipak, u teškim vremenima, te stvari se ostavljaju po strani. To je učinila i Dalila, koja je uputila Nenadu emotivnu poruku:

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.