Za trećinu manje zaposlenih u Privrednoj komori Srbije

Izvor: Kurir, 07.Okt.2015, 02:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za trećinu manje zaposlenih u Privrednoj komori Srbije

Čadež je rekao da je u prošlosti više od polovine prihoda Komore odlazilo na zarade zaposlenih.

BEOGRAD - Upravni odbor Privredne komore Srbije (PKS) odlučio je da se broj zaposlenih do kraja godine u toj instituciji smanji za trećinu, izjavio je predsednik PKS Marko Čadež. PKS sada ima 308 zaposlenih, a odluka o smanjenju njihovog broja doneta je jednoglasno.

- Ovo je bila neophodna, teška odluka da bismo obezbedili pravi i efikasan servis privredi - istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je Čadež za Tanjug.

On je rekao da je u prošlosti više od polovine prihoda Komore odlazilo na zarade zaposlenih, što je, kako je rekao, praktično onemogućavalo razvoj novih komorskih usluga i servisa za privredu.

(E. K.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.