ŽIVOTNA DRAMA RAJKA DUJMIĆA: Izbacivanje iz Novih fosila uništilo mi je zdravlje, osećam se užasno!

Izvor: Kurir, 02.Mar.2015, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽIVOTNA DRAMA RAJKA DUJMIĆA: Izbacivanje iz Novih fosila uništilo mi je zdravlje, osećam se užasno!

Moje zdravlje je veoma narušeno i ne osećam se dobro. Ovde je reč o sagi koja nema ni početka ni kraja. Ja nisam šef Novih fosila, već kompozitor, rekao je Dujmić

Rajko Dujmić proživljava možda najteže dane u svojoj karijeri.

Poznati kompozitor nedavno je izbačen iz benda Novi fosili, a novi udar na njegove živce došao je i promenom imena benda. Naime, Novi fosili bi uskoro mogli postati samo Fosili, jer pravo na ime poseduje upravo Dujmić. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Cela ova novonastala situacija strašno je pogodila poznatog kompozitora, čak mu je i uticala na zdravlje.

"Moje zdravlje je veoma narušeno i ne osećam se dobro. Ovde je reč o sagi koja nema ni početka ni kraja. Ja nisam šef Novih fosila, već kompozitor. Ta grupa simbolizuje najsrećnije dane mog života i života mnogobrojne publike koja je volela te pesme i sačuvala ih od zaborava. Moju decu niko ne može da otme, a oni mogu da sviraju i pod imenom Josip Broz Tito, što se mene tiče. Svejedno mi je", rekao je Dujmić osvrnuvši se i na tvrdnje članova grupe da u poslednje vreme nije mogao normalno da funkcioniše.

"Nikad nisam došao u poziciju da sam bespomoćan i da svoj život ne mogu sam da organizujem. Svako od nas ima pravo na mladost i eksperimente, ali to ne znači da bi ga baš to tokom života trebalo da obeleži kao čoveka", kaže Rajko kojem je želja da sapunicu oko imena Novih fosila s ostalim članovima reši unutar četiri zida.

"Želim da to rešimo zajedno, kao ljudi, a ne preko novina, društvenih mreža i sudskih procesa", zaključio je "tata" Novih fosila.

(Tportal)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.