ŽENI SINA IGORA: Dodik na svadbu daje 200.000 evra!

Izvor: Kurir, 04.Maj.2015, 03:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽENI SINA IGORA: Dodik na svadbu daje 200.000 evra!

Političar u julu ženi sina Igora, a venčanju će prisustvovati pola estrade i brojni državni zvaničnici, kojima će biti služena srpska jela i riblji specijaliteti

Milorad Dodik, koji će 18. jula oženiti sina Igora, potrošiće na svadbu oko 200.000 evra, tvrdi izvor Kurira blizak predsedniku Republike Srpske.

Naslednik prvog čoveka RS će na ludi kamen stati u Banjaluci sa izabranicom Ivanom iz Beograda. Ovom veselju za koje se porodica Dodik mesecima priprema >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prisustvovaće oko 500 zvanica, među kojima i pola estrade, a političar će pozvati i svoje kolege. Mnogi očekuju da će Igoru izgovaranje sudbonosnog da čestitati sam državni vrh iz Beograda. Od pevača, biće tu Ceca, koja je na listi zvanica, Marinko Rokvić, Alegro bend, ali i Ana Bekuta i Ana Nikolić.

Dodikova bivša

STANIJA NESUĐENA SNAJKA!

Pre nekoliko godina Igor se zabavljao sa starletom Stanijom Dobrojević. Njegov otac tada je podržao njihovu romansu, ali ona nije potrajala. Bili su zajedno jedno leto, a starleta se hvalila da je s njim otišla na putovanje u Španiju.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Kad Dodik ženi sina...nema šta nema!

Izvor: Mondo, 04.Maj.2015

Političar u julu ženi sina Igora, a venčanju će prisustvovati pola estrade i brojni državni zvaničnici, kojima će biti služena srpska jela i riblji specijaliteti..Foto: Vedran Ševčuk, mondo.ba..Milorad Dodik, koji će 18. jula oženiti sina Igora, potrošiće na svadbu oko 200.000 evra, tvrdi...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.