Izvor: Scandal.rs, 21.Jun.2017, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuk Kostić proglasio pobednike : Ovo su nova Elitova lica iz Srbije

Aleksandra Milković i David Đorđević pobednici su domaćeg izbora za Elitovo lice 2017. godine. Oni će predstavljati Srbiju krajem novembra na prestižnom svetskom izboru koje se ove godine održava u Milanu. Žiri koji je sačinjavao niz domaćih modnih stručnjaka, među kojima su bile i vlasnice agencije “Models Inc” Mirjana Udovičić i top model Danijela Dimitrovska The post Vuk Kostić proglasio pobednike : Ovo su nova Elitova lica iz Srbije appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vuk Kostić proglasio pobednike: Ovo su nova Elitova lica iz Srbije!

Izvor: Svet plus, 21.Jun.2017

Aleksandra Milković i David Đorđević pobednici su domaćeg izbora za Elitovo lice 2017. godine. Oni će predstavljati Srbiju krajem novembra na prestižnom svetskom izboru koje se ove godine održava u Milanu...Žiri koji je sačinjavao niz domaćih modnih stručnjaka, među kojima su bile i vlasnice...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.