Izvor: Scandal.rs, 15.Feb.2017, 01:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vratio se starim porocima: Zlata izbacila sina iz stana!

Zlata Petrović izbacila je iz stana sina Mikija Dedića iz njenog stana u kome je živeo otkako se razveo.

Odnosi između pevačice i njenog naslednika su toliko zahladneli da njih dvoje skoro i ne razgovaraju. Sve je počelo kada je Zlata saznala da joj se sin vratio starom poroku – kocki, zbog čega je pre nekoliko godina imao ozbiljnih problema.

“Zlata je Mikiju još pre nekoliko godina rekla da više nema nameru da mu finansijski pomaže i da mora sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << da brine o sebi i svojoj porodici. Ona i Hasan su pokrili sve njegove kockarske dugove i posle toga je sve bilo u najboljem redu. Međutim, poslednjih meseci on se opet vratio na staro, razveo se od supruge i prešao da živi u Zlatin stan”, priča izvor “Kurir Starsa”.

Pevačica je sinu bez konkretnog objašnjenja saopštila da mora da napusti njenu nekretninu.

“Pre dva meseca Zlata je Mikiju rekla da se iseli iz njenog stana jer ona želi da ga iznajmljuje. Nikome od njenih prijatelja nije nije bilo jasno zašto je to uradila. To je mali stan. Od kirije za njega može da dobije najviše 150 evra. Ne verujem da joj je baš tolika frka za novac. Ubeđena sam da je to uradila kako bi Mikija naučila pameti”,  zaključio je izvor.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIJE MOGLA TO DA MU OPROSTI: Zlata Petrović izbacila sina iz stana!

Izvor: Kurir, 16.Feb.2017, 00:19

...Zlata Petrović izbacila je sina Mikija Dudića iz njenog stana u kom je živeo otkako se razveo od supruge, saznaje Kurir Stars..Odnosi između poznate pevačice i njenog naslednika su toliko zahladneli da njih dvoje poslednjih meseci skoro i da ne razgovaraju Kako smo saznali od izvora bliskog Petrovićevoj,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.