Vole i žene i muškarce: Poznate dame biseksualke

Izvor: Prva.rs, 13.Avg.2016, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vole i žene i muškarce: Poznate dame biseksualke

Megan Foks
U intervjuu časopisu „Esquire“ 2011. potvrdila je da voli i žene i muškarce.
- Ja sam biseksualka i ne dvoumim se oko toga. Ali, istovremeno sam i licemerna jer nikada ne bih izlazila s devojkom koja je biseksualka, zato što to znači da ona spava i sa muškarcima, a muškarci su toliko prljavi da nikada ne bih želela da spavam sa devojkom koja je spavala sa muškarcem.
Megan je nedavno dobila treće dete sa suprugom Brajanom Ostinom Grinom.
Amber >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Herd
- Nisam želela da izgleda kao da nešto krijem, rekla je glumica o svom seksualnom opredeljenju.
Podsetimo, ona se trenutno nalazi u središtu skandala zbog razvoda od Džonija Depa, kojeg je optužila da ju je fizički zlostavljao.
Pre njega bila je u vezi s fotografkinjom Tasjom Van Ri.
Anđelina Džoli
 - Volela sam žene nekada i spavala sam s njima. Ako znate da volite ženu i želite da je zadovoljite, a posebno ako ste i sama žena, onda znate kako treba da radite određene stvari, rekla je navodno glumica u jednom intervjuu.
U braku je s Bredom Pitom, sa kojim ima šestoro dece.
Dru Barimor
- Da li me žene seksualno privlače? Da, potpuno. Oduvek sam se smatrala biseksualkom. Volim žensko telo, rekla je glumica 2003. u intervjuu za časopis „Contact“.
Pre mesec dana je objavila da se rastaje od trećeg supruga Vila Kopelmana.
Fergi
Pevačica grupe „Black Eyed Peas“ potvrdila je glasine o svom seksualnom identitetu u jednom intervjuu 2009. godine.
S glumcem Džošom Duhamelom u braku je od 2009. i imaju sina Aksla
Amber Rouz
Najveća neprijateljica Kim Kardašijan i bivša djevojka Kanjea Vesta razjasnila je glasine o svojoj seksualnosti u jednom intervjuu.
- Ja sam vrlo otvorena kada je seksualnost u pitanju. Mogu da budem zaljubljena i u ženu i u muškarca. Mogu da pronađem lepotu u svakome, bilo da su mršavi ili puniji, i bez obzira na boju kože i nacionalnost. Ne zanimaju me trojke, orgije i takve stvari.
Izvor: 24sata.hr

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.