Vlasnici pasa poludeli za novim trendom: Frizura zvana “živa ograda”

Izvor: Svet, 25.Apr.2015, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlasnici pasa poludeli za novim trendom: Frizura zvana “živa ograda”

Možda izgleda čudno, ali bizarni novi trend među vlasnicima pasa u Tajvanu polako postaje sve popularniji. Naime, u pitanju su kockaste i okrugle frizure za pse kako bi imali što sređeniji izgled.
Najčešće su u pitanju pudlice, a vlasnicima je zabavno da njihovi ljubimci izgledaju kao lopte ili kocke. Pitanje je koliko oni uživaju u tome.
Pseći frizeri u Tajpeju daju ovim kovrdžavim mušterijama ovaj neverovatni “novi izgled”.
Postao je popularan jer ljudi uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << žele još impresivnije frizure, pa je neko smislio da je lepo da pas izgleda kao živa ograda“, kaže frizerka Tain Jeh (42)
Na društvenim mrežama pojavili su se postovi sa komentarima poputovog: “Moj pas ima okrugliju glavu od tvog!“, a to je preraslo u takmičenje.
Trend šišanja pasa je nastao još u 16. veku, a Francuzi su bili prvi koji su počeli da ga praktikuju.
Pudlice su bile zvanični psi francuskog suda 1700. godine, a psi su posećivali specijalizovane salone u kojima su dobijali nove i zanosne frizure. No, sigurno ne poput ovih.
Hahaha this is hilarious. The dogs look so sad – Taiwanese pet haircuts http://t.co/lIX7YEJP35 pic.twitter.com/BdOhGlYM2s
— Karam Kurda (@KaramKurda) April 24, 2015

OMG the one on right looks like my Betty White! RT @emmawaverman: For you @cheaty http://t.co/M8JUbdzl5U I CAN’T DEAL pic.twitter.com/zhsmaw38fi
— Haley Overland (@cheaty) April 24, 2015

this is all I’ve ever wanted http://t.co/AMo4KBFbQh pic.twitter.com/oxtdVhRKHd
— Kaye Toal (@ohkayewhatever) April 24, 2015

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.