Više od igre: Devojčice grupe DANCE FECTORY TEEN rasplakale žiri! VIDEO

Izvor: Svet plus, 22.Sep.2015, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od igre: Devojčice grupe DANCE FECTORY TEEN rasplakale žiri! VIDEO

Poslednji nastup u večerašnjoj emisiji Više od igre rasplakao je žiri i ostavio ih bez reči! Devojčice iz grupe ''DF TEEN'' neverovatnim nastupom oduševile su čitav studijo Pinkove televizije!

''Dance Factory Teen'' nastupile su sa Isidorom Mitić i pesmom ''Try''.

Žiri se rasplakao. ''Svi mi plaču ovde'', rekla je Marijana. Ovacije publike i žirija su trajale par minuta. ''Ovo je nešto što je u dosadašnjem takmičenju ostavilo najjači utisak na naše dame'', >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << dodala je Marijan. ''Ja nemam komentar, ostala sam bez teksta. Ja sam izgubila moć govora. Ovo je bilo spektakularno. Ja ovo nisam videla nigde, a prošetala sam svetom'', rekla je Tijana. ''Mogu vam reći da sve ove nedelje unazad nisam videla, od kostima sa kojima su se pojavile, to je svakim trenom sve više i više raslo. Onda kada su se upetljale kanapom, mislim, sa tom pričom i raspetljale posle toga, ja sam ostala bez reči'', rekla je Lokica. ''Mislim da nije potreban komentar, mene su rasplakale, i ne samo mene već i ostale članice. Eto, toliko o plesu, koliko može da bude emotivan i koliko može da vas dotakne'', dodala je Ana. ''Morate da budete svesne. Božanstvene ste, glumice, igračice. Koreografija je više nego fenomenalna, šou, spektakl, bravo'', dodala je Mina.

 

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Više od igre: Devojčice grupe DANCE FECTORY TEEN rasplakale žiri! FOTO+VIDEO

Izvor: Svet plus, 22.Sep.2015

Poslednji nastup u večerašnjoj emisiji Više od igre rasplakao je žiri i ostavio ih bez reči! Devojčice iz grupe ''Dance Fectory Teen'' neverovatnim nastupom oduševile su čitav studijo Pinkove televizije!..''Dance Factory Teen'' nastupile su sa Isidorom Mitić i pesmom ''Try''...Žiri se rasplakao....

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.