Viki Miljković odmarala u Istri! FOTO

Izvor: Svet plus, 28.Maj.2015, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viki Miljković odmarala u Istri! FOTO

Proteklih nekoliko dana pevačica Viki Miljković punila je baterije na hrvatskom primorju u mestu Poreč, gde je odsela u novoizgrađenom hotelskom rizortu koji se nalazi preko puta samog centra grada.

Nakon veoma popunjenog rasporeda koji je imala proteklih meseci, Viki MIljković odlučila je da zajedno sa svojom porodicom otputuje na odmor u Istru, kako bi napunila baterije za predstojeće obaveze koje je očekuju:

"Utisci su fenomenalni. Često odlazimo u >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Istru jer je to tačka bivše Juge gde je i nekada i sada najveći hedonizam,. Prelepi predeli. Mirni i gostoljubivi domaćini. Predivna hrana i vina, koja ja nažalost ne konzumiram. Trebao mi je odmor između dva vikenda i posle brojnih obaveza oko promocije nove pesme",izjavila je Viki koja ovog vikenda gostuje u Švajcarskoj.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.