Vežbe koje uništavaju salo u rekordnom roku!

Izvor: Svet, 25.Jun.2016, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vežbe koje uništavaju salo u rekordnom roku!

Nekad izgladnjivanje jednostavno nije dovoljno. Da bi telo dobilo svoj pravi oblik, neophodno je vežbanje. Ako ste jedna od onih žena koja ne može da zamisli da na bazen ili plažu izađe sa prevojima na stomaku, vreme je da se “bacite” na vežbe.
Foto: Guliver/Thinkstock Da bi stomak bio ravan, hrana mora da bude lagana i da ispijate velike količine vode. Vežbajte čak 5 puta nedeljno, a dva dana se odmarajte. Samo uz takav režim vaše telo može da dobije pravi oblik.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Vežbe koje uništavaju salo u rekordnom roku!

Izvor: Scandal.rs, 25.Jun.2016

Da bi stomak bio ravan, hrana mora da bude lagana i da ispijate velike količine vode. Vežbajte čak 5 puta nedeljno, a dva dana se odmarajte. Samo uz takav režim vaše telo može da dobije pravi oblik...Ostatak teksta pročitajte ovde: Vežbe koje uništavaju salo u rekordnom roku!

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.