Veverica ukrala 150 sijalica sa novogodišnje rasvete! VIDEO

Izvor: Svet plus, 07.Dec.2016, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veverica ukrala 150 sijalica sa novogodišnje rasvete! VIDEO

Postavljanje novogodišnje dekoracije nekad može da bude prava muka, ali kad sve završite, uživate u onom što ste uradili. Ko bi rekao da veverica može da vas košta tolikog truda?

Margaret Rikan iz Sijetla objavila je video na Jutjubu na kom vidimo kako veverica beži sa sijalicom u ustima, a do sada je ukrala 150 njih i sakrila širom komšiluka. Napravljene su šale da veverica želi da ukrasi svoj dom za predstojeće praznike, ali je zapravo reč o tome da je ona pomešala >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << male sijalice sa hranom, što nije prvi put da se dešava. Profesor sa Univerziteta u Arizoni objasnio je da je ovo normalno ponašanje za ovo doba godine, te da veverice novogodišnje sijalice vide kao voće ili lešnike koje kradu kako bi ih sačuvale za predstojeću zimu.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

(VIDEO) UNIŠTILA IM BOŽIĆ: Veverica im UKRALA 150 sijalica sa novogodišnje rasvete

Izvor: Kurir, 08.Dec.2016, 11:20

...Margaret Rikan iz Sijetla objavila je video na Jutjubu na kom vidimo kako veverica beži sa sijalicom u ustima, a do sada je ukrala 150 njih i sakrila širom komšiluka..Napravljene su šale da veverica želi da ukrasi svoj dom za predstojeće praznike, ali je zapravo reč o tome da je ona pomešala...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.