Verenik ostavio Mariah Carey, ona zadržala skupoceni prsten

Izvor: Tracara.com, 27.Okt.2016, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verenik ostavio Mariah Carey, ona zadržala skupoceni prsten

😘 A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on Sep 26, 2016 at 5:28am PDT Australijski milijarder James Pucker okončao je devetomesečnu veridbu sa pevačicom Mariah Carey, navodno, zbog njenog rasipanja njegovog novca. Mediji prenose da je biznismenu bilo preko glave njenog raskalašnog načina života i eksponiranje njihovog privatnog života u rijalitiju o pevačicinom životu, te je ostavio Careyevu. “Jamesu se nije dopao Mariahin rijaliti i to što je bila spremna da njihovu intimu >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << podeli sa svetom”, rekao je izvor blizak paru, a prenosi Daily Mail. Ipak, Packer joj je dozvolio da zadrži verenički prsten vredan neverovatnih 10 miliona dolara, za koji je Mariah svojevremeno rekla kako je ‘toliko težak da jedva uspeva da podigne ruku’. A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on Sep 13, 2016 at 1:47am PDT Par se verio početkom ove godine, a Mariah se u australijskog vlasnika kazina zaljubila nakon što ju je on nemilosrdno proganjao i osvajao poklonima.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Otkriven razlog raskida veridbe: Mariah u vezi sa plesačem?

Izvor: Tracara.com, 28.Okt.2016, 08:29

Par je juče objavio da su raskinuli veridbu (foto: Instagram/mariahcarey) Izgleda da se Mariah Carey previše zbližila sa plesačem i da je to bio razlog raskida veridbe sa James Packerom. Kako prenosi sajt E!News, poznata pevačica je tokom nastupa poslednjih meseci postala bliska jednim igračem...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.