Veliki umetnici se ne zaboravljaju: otvorena izložba u čast muzičaru Lazi Ristovskom

Izvor: Scandal.rs, 20.Okt.2016, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki umetnici se ne zaboravljaju: otvorena izložba u čast muzičaru Lazi Ristovskom

-Sticajem okolnosti Laza i ja smo isto godište, na neki način smo stupili na scenu u isto vreme, ja kao mladi saradnik emisije ‘Veče uz radio’, a Laza kao perspektivni klavijaturista, koji je svirao u grupi ‘Bezimeni’, koji je sa samo 17 godina, kao neko ko se pojavio na sceni bio zaista kompletan muzičar, rekao je Tanjugu muzički kritičar Petar Janjatović.

Janjatović se seća, da je Ristovski jako mlad “uleteo” u veoma bitne sastave kao što su “Smak” >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << i “Bijelo dugme” i dodao da je postigao ozbiljnu karijeru i da je jednostavno odrastao u javnosti.

Ostatak teksta pročitajte ovde: Veliki umetnici se ne zaboravljaju: otvorena izložba u čast muzičaru Lazi Ristovskom

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Veliki umetnici se ne zaboravljaju: otvorena izložba u čast muzičaru Lazi Ristovskom

Izvor: Svet, 20.Okt.2016

Izložba “Iza horizonta” otvorena je sinoć u Mikser House-u u susret istoimenom koncertu u čast muzičaru Lazaru Ristovskom, koji će biti održan 9. novembra u Sava centru.. -Sticajem okolnosti Laza i ja smo isto godište, na neki način smo stupili na scenu u isto vreme, ja kao mladi saradnik...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.