Izvor: Scandal.rs, 22.Okt.2016, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večeras kada legnete ispod jastuka stavite dva čena belog luka

Ako ste aktivni korisnik interneta, onda je nesanica za vas normalna pojava. Dobar san je vrlo bitan deo života i potreban je jer vam pomaže da budete fizički i mentalno zdravi.

Pročitajte i… Beli luk leči čak 35 bolesti: Otkrivamo recept za svaku od njih!

Možda ste pokušali da koristite tablete za spavanje. Da li je vredelo? Verovatno ne. Ako imate problema sa spavanjem, to vam može potpuno uništiti zdravlje i zato morate što pre učiniti nešto. Posledice >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << nesanice nekada mogu biti katastrofalne, zbog čega bi trebalo da se obratite lekaru. Ali da li postoji neki prirodan i jeftin lek koji bi vam unormalio san? Svakako da postoji, čak se nalazi u svakom domaćinstvu!

Rešenje se nalazi u vašoj kuhinji – beli luk! Sve što treba da uradite je da ga stavite ispod jastuka pre spavanja i videćete neverovatan efekat!

Ostatak teksta pročitajte ovde: Večeras kada legnete ispod jastuka stavite dva čena belog luka

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.