Varao Milicu samo tako: Simon muvao dve naše manekenke i poznatu pevačicu! Iznenadićete se ko su one! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 22.Feb.2017, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Varao Milicu samo tako: Simon muvao dve naše manekenke i poznatu pevačicu! Iznenadićete se ko su one! (foto)

Simon Šiklić je Milicu Dabović u poslednje vreme varao sa kim god je stigao, saznaje Informer.

Na njegovom spisku su se nalazile pevačica Katarina Živković, kao i manekenke Sandra Obradović i Martina Rajić.

“Milica je počela da ludi jer se njen dečko viđa sa Sorajom, koja mu non-stop nabacuje drugarice. Preko nje se zbližio sa Sandrom Obradović i Martinom Rajić. Sa Martinom je prevario Milicu, a sa Sandrom se na kraju nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << ništa desilo zato što je bila mnogo napadna. Glumi da je fina, ali to je samo dok ne popije, onda krene da ga spopada, tako da ju je lagano o’ladio”, tvrdi izvor blizak Simonu.

Sagovornik dodaje da Simon umalo nije smuvao i Kaću Živković.

“Svi smo mislili da će njih dvoje početi ozbiljnu vezu. Baš je bilo neke hemije među njima. Dopao se Kaći, ali mislim da nije prelazila granicu zato što je znala da je zauzet. On ju je zvao da sa njim krene u Dominikanu, a da s njima krene i Soraja. Kaća je bila oduševljena tom idejom”, završava izvor.

Katarina Živković je negirala da se muvala sa Simonom, ali je priznala da su u kontaktu.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.