VIKTORIJA BEKAM PROSLAVILA ROĐENDAN: Imala sam sjajnu godinu!

Izvor: Kurir, 19.Apr.2015, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIKTORIJA BEKAM PROSLAVILA ROĐENDAN: Imala sam sjajnu godinu!

Imala sam odličnu godinu i divnu proslavu rođendana sa svojom porodicom, napisala je Viktorija

Poznata modna dizajnerka Viktorija Bekam proslavila je 41. rođendan i tom prilikom primila veliki broj čestitki svojih fanova, prijatelja i porodice.

"Imala sam odličnu godinu i divnu proslavu rođendana sa svojom porodicom", napisala je Viktorija (41) na Twitter profilu i sa svojim obožavaocima podilila video klip koji je obuhvatio veliki broj njenih fotografija od detinjstva >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pa do danas, a poseban dan omogućio joj je suprug Dejvid Bekam (39), sinovi, ćerka i prijatelji širom sveta.

What a great year! Having a great birthday with David and my babies x vb pic.twitter.com/r9JCSeCWj1

“Najbolji poklon na svetu”, prokomentarisala je ispod fotografije "Oskara" s natpisom "Najbolja mama na svetu", a lepe čestitke primila je i od humanitarne organizacije Mothers2Mothers.

“Sretan rođendan najlepšoj i najboljoj ženi. Viktorija, volim te” podelila je Eva Longoria na svom Twitter profilu i pokazala koliko su zapravo bliske.

Happy Birthday to the most beautiful woman inside and out! @victoriabeckham love u! #HappyBdayVB pic.twitter.com/d5cwsQULI0

Porodica Bekam provela je prekrasan deo dana i na modnoj reviji Burberryja gde su u punom sastavu uživali na modnom događanju.

(Gloria.hr)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.