(VIDEO) VLADA MANDIĆ IZVEO ĆERKU IZ BOLNICE: Tata hteo jedno ime, a evo čija je želja bila jača!

Izvor: Kurir, 25.Maj.2017, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) VLADA MANDIĆ IZVEO ĆERKU IZ BOLNICE: Tata hteo jedno ime, a evo čija je želja bila jača!

.

U Narodni front došao je sa ćerkom Sašom, koju je dobio u prvom braku sa Jelenom Višekrunom, i sinom Petrom iz vanbračne zajednice sa Jasminom

Bivši rukometaš verenicu je iznenadio buketima cveca U porodilistu su se zadrzali oko 45 minuta, a potom su svi zajedno izasliA sta su Vlada i Jasmina rekli o cerkici, poslusajte na snimku

(Marija Dejanović)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Vlada Mandić izveo suprugu i ćerkicu iz porodilišta: On je želeo tradicionalno ime, ali je konačnu odluku donela ponosna starija sestra (VIDEO)

Izvor: Story, 25.Maj.2017

Vlada Mandić izveo je svoju dragu Jasminu Trnavac i tek rođenu ćerku iz porodilišta i otkrio kako će se njihova mezimica zvati.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.