(VIDEO) PRVI PUT PROGOVORIO: Marinko Rokvić bez dlake na jeziku otkrio detalje o vanbračnom sinu

Izvor: Kurir, 26.Maj.2015, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) PRVI PUT PROGOVORIO: Marinko Rokvić bez dlake na jeziku otkrio detalje o vanbračnom sinu

Da mi je tad bila ta pamet ja bih odmah otišao i proverio. Međutim, mladost, ludost, govori pevač

Marinko Rokvić je nedavno otkrio da ima vanbračnog sina Daria za kog mu je, kako kaže, žao što ga nije odmah priznao.

"To se desilo... Mislim desilo se kako se desio. On se rodio iz nekog, da kažem, susreta. To nije bila veza niti zabavljanje pa ja jednostavno nisam bio siguran da je dete moje. I zato sam rekao da mi je tad bila ta pamet ja bih odmah otišao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i proverio. Međutim, mladost, ludost... Ja tad nisam bio ni oženjen", govori Marinko i dodaje da je sadašnjoj supruzi otkrio da ima dete za koje sumnja da je njegovo.

"Ona je insistirala da odemo i proverimo da li je dete moje. Na svu sreću - Dario je moj sin", ponosno govori pevač koji uskoro spektakularnim koncertom proslavlja 40 godina karijere.

Kako kaže, imaće dosta gostiju, a jedni od njih će sigurno biti njegovi sinovi Marko i Nikola.

Rokvić će uskoro postati i deta, i to dupli, jer njegovi sinovi Marinko i Dario očekuju decu.

"Izgleda da su obojica dečaci. Devojčicu očekujemo od Nikole jer kako kažu, pravi muškarci rađaju...", kroz osmeh govori pevač.

Pogledajte šta je još govorio u emisji "Premijera"

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Marinko Rokvić prvi put javno progovorio o vanbračnom sinu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 27.Maj.2015, 09:54

Pevač Marinko Rokvić nedavno je otkrio da ima sina Daria, o kome dugi niz godina nije želeo da priča, dok se nije uverio da je on zaista njegov otac. ..Iako nerado govoroi o svom privatnom životu, Marinko Rokvić u emisiji "Premijera" prvi put je javno pričao o vanbračnom sinu Dariju, koji ga...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.