(VIDEO) Nosila je gumicu za kosu oko zgloba ruke i zamalo umrla. Evo zašto

Izvor: Kurir, 01.Dec.2015, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Nosila je gumicu za kosu oko zgloba ruke i zamalo umrla. Evo zašto

Bilo da ste devojka koja voli da nosi kosu pokupljenu u rep, ili moderni mladić koji nosi popularnu punđu, verovatno nosite gumicu za kosu oko zgloba svaki dan.

I ako nosite neku kesu, najlakše vam je da je nosite oko zgloba. Međutim, ako ovo radite svakodnevno, može vas koštati života, o čemu svedoči i priča ove žene.

Kao što je inače radila, Odri Kop, majka iz Luizvila iz Kentakija, stavila je gumicu sa sjajem oko svog zgoba. Odatle je bakterija >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koja se nalazila na gumici ušla u njen organizam.

Foto Printskrin

Prvi znak da će ovo postati situacija opasna po život, pokazao je otok na ruci veličine novčića. Kada je otišla kod doktora, on joj je rekao da to "nije ništa strašno" i dao joj antibiotike.

Međutim, kad se probudila sledećeg dana, Kop je bila potpuno svesna da je situacija zapravo veoma zastrašujuća.

Pre nego što nastavite sa čitanjem teksta, upozoravamo vas da su fotografije uznemirujuće.

Kako se kasnije pokazalo, žena je jedva izbegla sepsu, ili trovanje krvi. Rana je delovala kao ujed nekoliko paukova, a kada je otišla po drugo mišljenje kod lekara, oni su bili šokirani kako infekcija nije došla do kostiju.

Foto Printskrin

Doktor Amit Gupta, koji je bio deo medicinskog tima koji je video radnu Odri Kop, upozorio je da nošenje gumica oko zglobova može napraviti ogromnu štetu.

Autor: Foto: Profimedia,EPK

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.