(VIDEO) NEĆE JEZIK NEGO PRAVO: Evo kako su u kvizu opisivali političare i izazvali lavinu smeha!

Izvor: Kurir, 01.Feb.2015, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) NEĆE JEZIK NEGO PRAVO: Evo kako su u kvizu opisivali političare i izazvali lavinu smeha!

Takmičari su brzo i bez razmišljanja morali da kažu neku asocijaciju na zadatog političara, kako bi člana svog tima naveli na tačan odgovor. Ono što su tada izgovorili trebalo bi da pomenute političare navede bar na razmišljanje, a vas dobro da nasmeje

BEOGRAD - Političari su u Srbiji manje više navikli da jedni o drugima kažu svašta, u novinama, na televiziji internetu...i to nije ništa čudno...Sve uvrede su manje više izgovorene planski s namerom da se neko diskredituje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << omalovaži...u tome uglavnom i uspevaju.

Ali interesantno je šta na to kaže narod, šta obični ljudi misle i govore o srpskim političarima...bez umišljaja.

Tako su salve smeha i aplauza izazvali takmičari jednog popularnog kviza u kome su brzo bez razmišljanja morali da kažu neku asocijaciju na zadatog političara, kako bi člana svog tima naveli na tačan odgovor.

Ono što su tada izgovorili trebalo bi da pomenute političare navede bar na razmišljanje, a vas dobro nasmeje.

Pogledajte i sami:

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.