(VIDEO) MIMI ORO NAJPAMETNIJA: Ptica oro ipak postoji, evo i kolika je

Izvor: Kurir, 03.Mar.2015, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) MIMI ORO NAJPAMETNIJA: Ptica oro ipak postoji, evo i kolika je

Starleta Milica Živanović nije bila ni svesna da pernata životinja čiji nadimak ona nosi egzistira uprkos tome što je malo ko čuo za nju

Ptica oro, po kojoj je starleta Milica Živanović dobila nadimak Mimi Oro, zaista postoji!

Naime, Mimi je preko noći postala senzacija na internetu kada se pre godinu i po dana pojavila u video-klipu pod nazivom „Prijemni ispit za starlete“ u kome je na pitanje koja je najveća ptica na svetu odgovorila da je to „oro“.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Nikad čula

Iako je zbog te „odvale“ momentalno poistovećena sa orlom, na koga je ona i mislila, Živanovićeva nije bila ni svesna da je samu sebe prozvala imenom jedne sasvim druge pernate vrste, a ne poznate grabljivice.

Ptica oro, koja se smatra još i pticom proročanstva, zapravo je zlatni papagaj (El Oro Parakeet) iz Nigerije, kao i skulptura iz Nigerije koja se smatra vrednim umetničkim delom.

U svakom slučaju, Milica je popularizovala njen naziv kada je i sama, zahvaljujući baš njemu, postala VIP.

Reagovanja

Bora Đorđević: Svaka čast Mimi Oro!

To je novost. Dovoljno sam glup da nisam znao da oro ipak postoji. Svaka čast Mimi Oro na obaveštenosti. Ako je mitska ptica kao što kažete, onda je stvarno najveća na svetu.

Andrija Milošević: Drago mi je što oro postoji!

Potpuno sam neobavešten. Drago mi je što postoji ptica oro.

Milić Vukašinović: Ta ptica nije bitna!

Uopšte nije bitno da li ptica postoji. Ona je mislila na orla. To je smešno i postalo je njen zaštitni znak. Ona da toliko poznaje botaniku bila bi magistar nauka.

Vladimir Đorđević: Zbog Mimi Oro sam pocepao diplomu!

Istog trenutka kada sam saznao da je Mimi Oro bez ikakvog osnova ismejana u javnosti, a naročito od strane moje malenkosti, zbog nečega što je znala samo ona i nekoliko svetski priznatih ornitologa, pocepao sam svoju fakultetsku diplomu!

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Oro postoji!

Izvor: Mondo, 03.Mar.2015

Što ste se smejali Mimo Oro, smejali ste se!.. Milica Mimi Živanović postala je Mimi Oro onog trenutka kada je pred kamerama "polagala prijemni za starlete". Sećate se "odvale" da je najveća ptica na svetu "oro"?..Kako da zaboravite, zar ne?..Sada se ispostavilo da smo svi mi "glupi", a ona pametna,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.