(VIDEO, FOTO) STANIJA POKAZALA NJEN DOM: Evo kako starleta živi u Americi!

Izvor: Kurir, 04.Avg.2015, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO, FOTO) STANIJA POKAZALA NJEN DOM: Evo kako starleta živi u Americi!

Starleta Stanija Dobrojević, koja je nedavno ponovo otišla u Ameriku, ali je ovaj put odlučila da svojim pratiocima na Instagramu pokaže stan u kojem živi.

A photo posted by Stanija Dobrojevic (@stanijadobrojevic) on Jul 30, 2015 at 11:20am PDT

Postavila je i video na kojem se vidi sva raskoš njenog penthausa.

A photo posted by Stanija Dobrojevic (@stanijadobrojevic) on Aug 2, 2015 at 7:50am PDT

"Amerika je jedino mesto gde mogu da imam privatnost. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Iako se povlačim iz medija na neko vreme, i dalje ću se oglašavati na društvenim mrežama", izjavila je nedavno Stanija i pokazala pogled sa njenog prozora.

A video posted by Stanija Dobrojevic (@stanijadobrojevic) on Aug 3, 2015 at 11:42am PDT

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

STANIJA POKAZALA NJEN DOM Evo kako starleta zivi u Americi

Izvor: medio.rs, 04.Avg.2015

Starleta Stanija Dobrojević, koja je nedavno ponovo otišla u Ameriku, ali je ovaj put odlučila da svojim pratiocima na Instagramu pokaže stan u kojem živi...Postavila je i video na kojem se vidi sva raskoš njenog penthausa..."Amerika je jedino mesto gde mogu da imam privatnost. Iako se povlačim...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.