VELIKA TUGA U DOMU PEVAČICE: Jani Todorović umrla majka!

Izvor: Kurir, 02.Avg.2015, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKA TUGA U DOMU PEVAČICE: Jani Todorović umrla majka!

Jana je veoma potresena i ne može da priča za medije, a otkazaće sve nastupe, potvrdio je pevačicin muž

Folk pevačici Jani Todorović umrla je majka Jorgovanka. Janina majka je umrla oko podneva u Nišu od posledica moždanog udara.

"Jadranka je bila dugo bolesna, borila se protiv karcinoma, ali je umrla od posledica moždanog udara. Jana je veoma potresena i ne može da priča za medije i otkazaće nastupe", potvrdio je za Kurir Janin suprug Ivan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Jana tokom svoje karijere nije krila koliko joj podrška majke znači. Iako popularna, Jana nije uobražena zvezda, pa je u jednom intervjuu otvoreno priznala da su njeni roditelji prodali traktor i zadužili se kod komšija kako bi joj pomogli da snimi album.

EPK

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.