Uskoro “Microsoft Edge” pregledač sa podrškom za “WhatsApp”

Izvor: Scandal.rs, 03.Avg.2015, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro “Microsoft Edge” pregledač sa podrškom za “WhatsApp”

Ukoliko ste strastveni korisnik WhatsApp, verovatno koristite ovaj web-bazirani servis svakodnevno jer vam omogućava da razgovarate sa vašim kontaktima direktno iz pregledača, koristeći tastaturu kao metod unosa. U ovom trenutku većina velikih pregledača su podržani, ali Microsoft Edge novi pregledač za Vindous 10 koji je zamenio Internet Explorer, ne može da se koristi uz WhatsApp servis.

Majkrosoft međutim poručuje da radi sa WhatsApp da >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << doda podršku za servis, ali detalji o vremenu kada će se to desiti nisu pruženi. WhatsApp Web trenutno radi sa Chrome, Firefox, Opera i Safari pregledačima, a svi oni rade odlično sa Vindous 10.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.