Upoznajte tromesečnog sina Megan Fox

Izvor: Tracara.com, 27.Okt.2016, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznajte tromesečnog sina Megan Fox

A photo posted by Megan Fox (@the_native_tiger) on Oct 26, 2016 at 3:06pm PDT Megan Fox predstavila je danas svog tromesečnog sina Journeya Rivera Greena na Instagramu. Glumica je 4. avgusta na svet donela trećeg sina kojeg je dobila u braku sa suprugom Brianom Austen Greenom. Pored fotke na kojoj pozora pored sinčica, zvezda Tranfosrmersa nije ništa napisala, ali fotografija govori više od reči i jasno se vidi da njih dvoje uživaju. Megan izgleda sjajno na selfiju, dok nasmejana leži sa sinom, u opuštenoj odeći i sa minimalno šminke na licu.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Nešto ozbiljno nedostaje na seksi selfiju Bele Hadid

Izvor: Lepota i zdravlje, 28.Okt.2016, 10:16

Bela, jedno brzo pitanje za tebe? Šta se tačno dogodilo na ovoj fotografiji na kojoj, uzgred budi rečeno, izgledaš tako sjajno? U sredu je šminker Vinsento Okuendo okačio na Instagram seksi selfi lepe manekenke u čast toga što je izabrana kao deo “Viktorija sikret” jata. Ali, nešto na ovoj...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.