Umesto na koncerte, Marija ide na rehabilitaciju!

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jun.2016, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umesto na koncerte, Marija ide na rehabilitaciju!

Marija Šerifović je tokom nastupa u Dizeldorfu pala s bine i povredila vrat, međutim kao profesionalac isprva nije želela da otkaže svirku u glavnom gradu Crne Gore, gde je bila najavljena kao gost manifestacije "Podgoričko leto".

Međutim, kada su joj lekari predočili ozbiljnost situacije čak i energična Marija se pomirila s tim da mora da miruje.

- Posle nastupa u Dizeldorfu, na kojem je bio baš lud provod, spotakla sam se i pala. Ali kako to obično biva >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u tim situacijama, videvši da padam, u tih nekoliko desetinki sekunde, trudila sam se da ublažim pad, i pala još nezgodnije, tako da sam povredila vrat. Bilo je veoma bolno, ali sada mi je malo bolje - ispričala je Marija.

- Moram da saniram povredu, u narednih nekoliko dana imam mnogo terapija, nadam se da će brzo proći. Nadam se da ću se uskoro vratiti nastupima, a žao mi je što sam morala da otkažem koncert u Podgorici - rekla je Šerifovićeva.

Podgoričanima je obećala da će čim se oporavi pronaći slobodan termin u svojim već ranije zakazanim nastupima i da će im se odužiti dobrom svirkom u oktobru ili novembru.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.