„Ukleti“ Džoker: Nakon pokojnog Hita Ledžera i Džared Leto je odlepio

Izvor: Prva.rs, 17.Apr.2016, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Ukleti“ Džoker: Nakon pokojnog Hita Ledžera i Džared Leto je odlepio

Džoker je psihopata s iskrivljenim i bizarnim smislom za humor, a Leto je tačno takve šale počeo da praktikuje i u stvarnosti. Tako je Margot Robi, koja glumi Džokerovu pomoćnicu Harli Kvin, dobila poštom živog pacova. Nakon prvobitnog šoka, glumica je prihvatila životinju, čak ju je i zadržala.
No, to je još i simpatično naspram ostalih ludosti koje je glumac pravio. Prema njegovom  priznanju, ostalim glumcima slao je iskorišćene kondome i 'pomagala' za analni seks, 'iskorišćene' >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << porno časopise, a u jednom trenutku je poslao i mrtvu svinju.
- Radio sam mnogo stvari da bih stvorio atmosferu iznenađenja i spontanosti i izbrisao ograničenja koja su postojala među nama. Džoker je stvarno neko ko ne poštuje granice ni lični prostor - izjavio je Leto u jednom intervjuu.
Njegove kolege potvrdile su da je Letova metoda 'ulaženja u lik' stvarno dobra i da se jako posvetio ulozi ludog zlikovca.
- Bio je Džoker. Stvarno je bio. Nije se igrao ili samo glumio - izjavio je Vil Smit.Malo drugačiju opsesiju Džokerom imao je i Hit Ledžer, neki smatraju da ga je ona čak koštala života.
Iako je zvanični uzrok njegove smrti slučajna prekomerna doza, mnogi veruju da je australijski glumac prolazio kroz veliku psihičku borbu pošto je gradio lik ovog zlikovca u Betmenu.
Izvor: 24sata



 

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.