Pogledajte kako Hajdi Klum farba jaja!

Izvor: Blic, 20.Apr.2014, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako Hajdi Klum farba jaja!

Lepotica Hajdi Klum pokazala je kreativnost pa je sa prijateljima podelila njenu tehniku ukrašavanja uskršnjih jaja.

Kao prava mama naučila je decu najboljoj tehnici ukrašavanja jaja. Sa svake strane jajeta izbuši se mala rupa. Svom snagom dune se na jednu stranu kako bi sadržaj jajeta izašao napolje.

Nakon toga, jaje treba oprati i dobro osušiti i ukrašavanje može da počne.

Da svima bude jasniji postupak, Hajdi je video objavila na Instagramu.

Hajdi je objavila i fotografiju uskršnjih jaja po završetku ukrašavanja kako bi svi mogli da vide njenu kreativnost i talenat.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kreativka: Pogledajte kako Hajdi Klum farba jaja

Izvor: Svet, 20.Apr.2014

Lepotica Hajdi Klum pokazala je kreativnost pa je sa prijateljima podelila njenu tehniku ukrašavanja uskršnjih jaja. Kao prava mama naučila je decu najboljoj tehnici ukrašavanja jaja. Sa svake strane jajeta izbuši se mala rupa. Svom snagom dune se na jednu stranu kako bi sadržaj jajeta izašao...

Nastavak na Svet...

RADOSNI PRAZNIK: Ovako Hajdi Klum farba jaja!

Izvor: Kurir, 20.Apr.2014

Lepotica Hajdi Klum pokazala je kreativnost pa je sa prijateljima podelila njenu tehniku ukrašavanja vaskršnjih jaja...Kao prava mama naučila je decu najboljoj tehnici ukrašavanja jaja. Sa svake strane jajeta izbuši se mala rupa. Svom snagom dune se na jednu stranu kako bi sadržaj jajeta izašao...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.