UHVAĆENI NA PLAŽI! Pogledajte SEKSI brinetu koja je zavela Marka Jarića! (foto)

Izvor: Svet, 24.Jul.2017, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHVAĆENI NA PLAŽI! Pogledajte SEKSI brinetu koja je zavela Marka Jarića! (foto)

Marko Jarić je protiv svoje volje bio upleten u skandal sa Acom Lukasom i njegovom i dalje zakonskom suprugom Sonjom pričama da je bio sa njom tokom njenog boravka u Majamiju.
Jarić je, međutim, posetio Beograd i Crnu Goru, ali je otišao nazad za Ameriku, a da se uopšte nije video sa Sonjom, što je dokaz da među njima ničega nije bilo.


UHVAĆEN! Marko Jarić na plaži sa seksi brinetom! Čitajte više na www.svet.rs
A post shared >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << by SVET (@svet_rs) on Jul 24, 2017 at 2:34am PDT


Paparaci su prekjuče snimili našeg slavnog košarkaša, a sada biznismena, na plaži sa atraktivnom brinetom. Ova devojka se potpuno uklapa u Jarićev tip žene, tako da je vrlo izvesno da mu je ona ukrala srce.
SvetNikola Tomić, instagram

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko je misteriozna brineta u društvu Marka Jarića? (foto)

Izvor: Story, 24.Jul.2017

Marko Jarić je protiv svoje volje bio upleten u skandal sa Acom Lukasom i njegovom i dalje zakonskom suprugom Sonjom pričama da je bio sa njom tokom njenog boravka u Majamiju. A šta je povodom toga i sam rekao pogledajte OVDE Jarić je, međutim, posetio Beograd i Crnu Goru, ali je otišao nazad za...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.