UGLJENISAN LEŠ MOG BRATA PRONAŠLA JE DEVOJČICA! Užasavajuća ispovest SLEDILA KRV svima u Parovima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2017, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UGLJENISAN LEŠ MOG BRATA PRONAŠLA JE DEVOJČICA! Užasavajuća ispovest SLEDILA KRV svima u Parovima!

Neverovatna priča!

Utorak uveče je u "Parovima" rezervisan za ispovesti gostiju, a ovoga puta učesnike i gledaoce svojom pričom zaprepastila je Olgica.

PROCURIO PRIVATNI SNIMAK NATAŠE BEKVALAC! Ovo bi ODMAH UNIŠTILA da može, ali... KASNO! (VIDEO)

Njen jedini brat, Paja, iz Krčedina, pronađen je ugljenisam u dvorištu jedne kuće, a sudska medicina rekla je da se on - samozapalio.

- Na početku sam mislila da je otišao negde i da će se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vratiti, nisam mogla ni da pomislim da je digao ruku na sebe - priznaje Olgica.

DRAMA U PAROVIMA! Morala je da ODE! Kad je OVO čula, SVE je u njoj PUKLO i... KRAJ!

Leš je, kako se navodi, pronašla devojčica u školskom dvorištu, u blizini zgrade njegovog advokata sa kojim je bio u sukobu. Slikala je i podelila na društvenim mrežama. Insperktor je tvrdio da se zapalio taj isti dan kada su ga našli. Misterija je, međutim, kako je moguće da niko nije video plamen i dim ako se on samozapalio...

- Njegov telefon i cipele nisu pronađeni, samo kačket koji je bio netaknut pored leša. Mislim da mu je falila leva ruka. Advokat je odbio da ide na poligraf. Rekao je da je to njegovo pravo - pričala je Olgica u rijalitiju.

Advokat koji je zastupao Olgicinog brata prešao je da brani njegovog protivnika.

- Posle 20 godina stigla je presuda da treba da se plati 15 000 eura za kuću. Tako je govorio taj isti advokat, a kada smo proverili u sudu, pisalo je oko 8 000 eura.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.