UBIJENA PRED MAJKOM, BRATOM I PUNOM KUĆOM LJUDI: Prelepa manekenka upucana u glavu! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 01.Jul.2016, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBIJENA PRED MAJKOM, BRATOM I PUNOM KUĆOM LJUDI: Prelepa manekenka upucana u glavu! (VIDEO)

Meksička manekenka Karla Karina Garza Garsija (23), svirepo je ubijena kada su dvojica maskiranih napadača upala u njenu kuću u gradu Apodaka, i upucali je u glavu, i to pred njenom majkom i bratom.

Za sada nije poznat identitet napadača koji su sa mesta zločina pobegli u crnom "kadilaku", a policija smtra da ovo nije bio nasumičan napad, već unapred organizovano ubistvo. Da tragedija bide još veća, prtner Karle Karine, i otac njihovo dvoje dece, Hilario Karvahal Lukas, ubijen >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je pre nekoliko meseci u Tamaulipi, u blizini Montereja.

A svega nekoliko minuta pre nego što je ubijena, Karla se odlično provodila sa prijateljima, i snimak sa njihove žurke se pojavio na internetu...



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UBIJENA PRED MAJKOM BRATOM I PUNOM KUCOM LJUDI Prelepa manekenka upucana u glavu (VIDEO)

Izvor: medio.rs, 01.Jul.2016

Maskirani napadači su upali u kuću Karle Karine Garze Garsije (23) i ubili je

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.