UBICE MOG OCA: Istraga se nastavlja - Da li je Lidija umešana u ubistvo najbolje drugarice? VIDEO

Izvor: Svet plus, 27.Okt.2016, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBICE MOG OCA: Istraga se nastavlja - Da li je Lidija umešana u ubistvo najbolje drugarice? VIDEO

Serije "Ubice mog oca", već u prvoj epzodi izazvala je neverovatne reakcije gledalaca, koji sa nestrpljenjem iščekuju narednu epizodu, kako bi saznali da li je inspektor Jakovljević na pravom putu da pronađe ubicu.

Naime, u provoj epizodi serije "Ubice mog oca", imali smo priliku da vidimo ubistvo mlade 22- godišnje devojke Milice, ćerke poznatog preduzimača. I dok je ubica prikrio sve tragove, mladi inspektor Jakovljević, koga tumači Vuk Kostić, rešen je da što >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pre otkrije počinioca ovog brutalnog zločina. Sumnja pada na sve, od dečka pokojne Milice, do partnera u očevoj firmi, ali ono što inspektora Jakovljevića najviše buni je, žrtvina najbolja drugarica Lidija, koja navodno nije znala sa kim se Milica tajno viđala. Da li ipak i ona ima veze sa njenim ubistvom, jer je to veče ubijena devojka ocu rekla da treba da se vidi sa njom? Kakvu tajnu krije najbolja drugarica?

Podsetimo, radnja serije "Ubice mog oca" se odvija u Beogradu, a priča prati Aleksu koga tumači Vuk Kostić, mladog inspektora koji dobija da reši svoj prvi veliki slučaj, rešavanje ubistva ćerke jednog građevinskog preduzimača. Paralelno sa odvijanjem istrage, koja ide u nekoliko pravaca, a Aleksandar je rastrzan između dve žene sa kojima radi na slučaju: mlade laborantkinje-stažistkinje Jelene, koju igra Nina Janković, u koju je iskreno zaljubljen, i javnog tužioca Marije, Katarine Radivojević sa kojom je u vezi. Pogledajte najbolje momente iz prve epizode:

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.