U korak sa trendovima: Upoznajte moderne Ken lutke

Izvor: Tracara.com, 20.Jun.2017, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U korak sa trendovima: Upoznajte moderne Ken lutke

(foto: Mattel) Lutka Ken dobila je prepobražaj i proivođač Mattel predstavio je danas nove, moderne Barbikine partnere. Novi Kenovi stižu u tri razlilita oblika tela, nekoliko različitih boja kože, očiju i frizura, kao i sa modernom garderobom. “Nastavljajući da proširujemo našu proizvodnu liniju, redefinišemo izgled lutaka Barbi i Ken kako bi ih prilagodili današnjoj generaciji”, izjavila je predstavnica Mattela, Lisa McKnight. “Preobražaj Kena je bio prirodan sled koji naš brend >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << prati i dozvoljava da devojčice dalje presonaliziju ulogu koju ova lutka ima u Barbi svetu”, dodala je McKnightova. Prošle godine predstavljene su i tri nove Barbi lutke, visoka, sa oblinama i mala i kupici su veoma pozitivno primili novi oblik ovih igračaka. Od danas je u Americi dostupno 15 novih lutaka čija je početna cena 9.99 dolara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Velike promene Barbikinog partnera Kena

Izvor: Beta, 20.Jun.2017

Proizvodjač igračaka Matel (Mattel) predstavio je 15 novih verzija lutka Kena, uključujući različite boje kože, oblike tela i stilove frizure.Ken nije u velikoj veri promenjen od kada je predstavljen pre 56 godina kao partner Barbike, a sada će se prodavati u tri oblika tela - "vitak" (slim),...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.