U VILI JE ZAVLADAO MUK Učesnica Parova jutros otkrila NAJINTIMNIJU TAJNU: Želim da pređem...(VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2017, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U VILI JE ZAVLADAO MUK Učesnica Parova jutros otkrila NAJINTIMNIJU TAJNU: Želim da pređem...(VIDEO)

Voditeljka u šoku!

Jutrošnji "Parovi" započeli su kaficom posle burne noći gde je jedan učesnik napustio trenutno najpopularniju vilu u Srbiji.

Rijaliti "Parove" napustio je Damir Solomun, poznatiji kao MC Dado, koji se zaljubio u učesnicu rijalitija Dalilu Mujić. Kada je voditeljka Bojana Ristivojević saopštila da je izbačen, Dalila Mujić nije mogla da se suzrži, pa je grleći ga i ljubeći, uzvikivala: "Zašto, zašto?". I ostali učesnici su plakali dok >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je izlazio, a Dalila je od tuge i besa slomila deo nameštaja.

- Nemojte lomiti nameštaj, on je skup, to će te svi vi platiti! - upozorila je voditeljka Bojana Ristivojević, napomenuvši da je Dado izbečen glasovima gledalaca i da tu nema ljutnje.

Dalila dugo nije mogla da se smiri, plakala je dok ju je Ljuba Pantović i govorila kako je Dado najbolji momak kojeg je upoznala u životu.

U galeriji ispod pogledajte kako su učesnici Parova izgledali pre samog ulaska u vilu!

Ipak, nakon burne noći, red je bio da učesnici ispiju jutarnju kaficu i proćaskaju sa voditeljkom. Tom prilikom, istakla se zgodna hrvatica Anamarija Džambazov koja je svojom izjavom šokirala sve učesnike, ali i voditeljku. Anamarija je priznala da želi da promeni veru i pređe u Islam. A na pitanje zašto je donela takvu odluku, Hrvatica se pravdala kako veruje da je islam najbliži Bogu, bez želje za diskriminacijom drugih verosipovest.

Ipak, izgleda da učesnici nisu baš poverovali u njenu priču, i na kraju se ispostavilo da bi Anamarija to uradila zbog svog dečka.

Pogledajte njenu isppovest!

Anamarija zbog decka prelazi na Islam !! by SteelT2010

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.