U TOP FORMI: Pogledajte Brenin prvi nastup posle operacije ruke!

Izvor: Kurir, 01.Feb.2015, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U TOP FORMI: Pogledajte Brenin prvi nastup posle operacije ruke!

Folk zvezda Lepa Brena konačno je počela da radi posle povrede ruke i tako je zajedno sa kolegama Milicom Pavlović i Darkom Lazićem pre nastupa bila na večeri gde su uživali u hrani i razgovoru.

Dogovarali su atmosferu u jednom klubu u Švedskoj dovesti do usijanja, a sudeći po snimcima i te kako im je uspelo.

Milica i Darko su prvobitno zagrejali masu, kako pesmama, tako i đuskanjem po kom je Pavlovićeva poznata. Brena je na scenu izašla odmah nakon njih i naravno dočekana je ovacijama.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Profesionalna: Pogledajte Brenin prvi nastup nakon povrde

Izvor: Story, 01.Feb.2015

Pevačica Lepa Brena nedavno se vratila sa porodičnog odmora, gde se ujedno oporavljala od novog preloma ruke. Juče se vratila nastupima...Foto: Darko Lazić, Instagram..Uprkos svim nedaćama koje su je snašle, Lepa Brena je i dalje pozitivnog duha, a da je veliki profesionalac još jednom je dokazala...Pevačica...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.