U Novom Sadu uhapšena četiri narko dilera

Izvor: Svet, 19.Sep.2014, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Novom Sadu uhapšena četiri narko dilera

Novosadska kriminalistička policije je sinoć, na osnovu naredbe sudije za prethodni postupak, pretresla dva stana u Novom Sadu, u kojima je pronađena supstanca za koju se osnovano sumnja da je droga.
Naime, pronađeno je oko 100 grama amfetamina, 50 grama marihuane, zapakovane u manje paketiće i spremne za dalju prodaju, gotovo 300 tableta, uglavnom ekstazija. Pored toga policija je pronašla i četiri digitalne vagice za precizna merenja, kao i više komada municije.
Zbog sumnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da su trgovali narkoticima i zbog neovlašćenog posedovanja oružja i municije, policija je podnela krivične prijave, u redovnom postupku, protiv četiri mladića: dva Beočinca, Novosađanina i jednog državljanina BiH, koji nelegalno boravi u Srbiji.
Policija je ovu kriminalnu četvorku pronašla i uhapsila posle akcije u kojoj je jedan od osumnjičenih prodao paketić droge 34-godišnjem Novosađaninu, protiv kojeg je takođe podneta prijava za posedovanje i trgovinu narkoticima.
Stranom državljaninu je jedinom određena mera zadržavanja, a kako saznajemo, poznat je policji od ranije, kao izvršilac više krivičnih dela i prekršaja.
Autor: Life Content
Foto: Ilustracija

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Policija u dva stana u Novom Sadu pronašla drogu i oružje

Izvor: Radio 021, 19.Sep.2014

Novosadska policija je sinoć pretresla dva stana u Novom Sadu, u kojima je pronašla više različitih vrsta droge i oružje...Policija je pronašla 100 grama amfetamina, oko 50 grama marihuane, pakovane u manje paketiće, skoro 300 tableta, među kojima ima i ekstazija, četiri vagice za precizno merenje,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.