U Bitefartcafe-u oficijelni afterparti Herbi Henkoka uz Rut Kolevu!

Izvor: Telegraf.rs, 24.Nov.2014, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Bitefartcafe-u oficijelni afterparti Herbi Henkoka uz Rut Kolevu!

Posle Herbi Henkokovog koncerta, svi u Bitefartcafe jer oficijelni afterparti koncerta američke džez zvezde biće koncert Rut Koleve koja polako osvaja svet!

Herbi Henkok, legenda svetske muzičke scene i apsolutni džez velikan, održaće veliki beogradski koncert 27. novembra u Sava Centru u pratnji trojice proslavljenih muzičara, Vini Kolajut, Džejms Genus, Lajnol Louk.

Kako je prirodno da iskusnije kolege podržavaju i pomažu umetnicima u >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << usponu, organizatori koncerta GigArt i GuitarArt napravili su još jednu saradnju sa kultim beogradskim klubom Bitefartcafe, a na dodatnu radost ljubitelja muzike koji će posetiti Sava Centar 27.novembra.

Foto: Promo

Naime, uz karte za koncert ove supergrupe biće omogućen ulaz na afterparti koji će se održati iste večeri, nakon koncerta u klubu Bitefartcafe na novoj lokaciji, Mitropolita Petra 8.

Zvezda afterpatija biće dvadesetčetvorogodišnja nu soul i džez pevačica iz Bugarske, Rut Koleva, koja je svojim svilenkastim i ekspresivnim vokalom, autorskim tekstovima i intimnom atmosferom pesama postala prepoznatljiva sila bugarske muzičke scene, sa ozbiljnom pretenzijom da ubrzo osvoji i internacionalno tržište.

Foto: Promo

“Ton Koleve je tako gladak. Možeš da osetiš tu intimnost i želiš da slušaš još!” Ričard Bona

Na obostrano zadovoljstvo, GigArt i Guitar Art podržavaju Bitefartcafe u zajedničkom cilju da pomognu razvoj novih talenata, a budućih velikana iz regiona, kao i da domaću koncertnu scenu obogate što kvalitetnijim i raznovrsnijim programom.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Posle Herbie Hancock koncerta, svi u Bitefartcafe

Izvor: NaDlanu.com, 24.Nov.2014

Oficijelni afterparti koncerta američke jazz zvezde biće koncert Ruth Koleve, koja polako osvaja svet..Herbie Hancock, legenda svetske muzičke scene i apsolutni džez velikan, održaće veliki beogradski koncert 27. novembra u Sava centru u pratnji trojice proslavljenih muzičara, Vinnie Colaiuta,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.