Tužna Nada: Mladi danas vode ljubav na klupama, mi to nismo imali

Izvor: Svet, 28.Mar.2015, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužna Nada: Mladi danas vode ljubav na klupama, mi to nismo imali

Pevačica Nada Topčagić gostujući u emisiji “Magazin in” ispričala je kako su muškarci bili ludi za njom kada je bila mlada kao, ali i otkrila šta im je nedostajalo.
“Nisam mogla da se borim protiv tolike ljubavi. Ja kad ih pogledam, to je ljubav, nisam znala šta da radim, bila sam mlada, nisam o tome ni razmišljala. Čitave horde su išle za mnom”, rekla je Nada i otkrila šta je priimetila dok šeta Kalemegdanom.
“Mladi danas celu noć vode ljubav na klupama, ja sada to gledam dok šetam kuče Kalemegdanom. Mi to nismo imali, nismo imali gde da se sakrijemo, samo smo radili i stvarali, mnogo smo propustili”, kaže Nada.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tužna Nada: Mladi danas vode ljubav na klupama, mi to nismo imali

Izvor: Scandal.rs, 28.Mar.2015

Pevačica Nada Topčagić gostujući u emisiji “Magazin in” ispričala je kako su muškarci bili ludi za njom kada je bila mlada kao, ali i otkrila šta im je nedostajalo...“Nisam mogla da se borim protiv tolike ljubavi. Ja kad ih pogledam, to je ljubav, nisam znala šta da radim, bila sam mlada,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.