Tuga ne prestaje: Snimljen film o Jeleni Krsmanović VIDEO

Izvor: Svet plus, 30.Apr.2016, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuga ne prestaje: Snimljen film o Jeleni Krsmanović VIDEO

Fanovi svirepo ubijene pevačice Jelene Krsmanović nikako ne mogu da se pomire sa činjenicom da je više nema, te su nakon posthumnog spota, odlučili i da naprave film o njoj.

Iako policija intenzivno traga za ubicom Jelene Krsmanović, fanovi mlade i svirepo ubijene pevačice na sve načine pokušavaju da sačujavu njen lik i delo, te su nakon spota odlučili da naprave i dokumentarni film o njoj. Za sada je snimljen prvi deo filma koji sadrži njen sam početak karijere >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i nastupe, a kako najavljuju uskoro će predstaviti i drugi deo u kome će pokušati ljudima koji je nisu poznavali da približe i u poznaju ih sa mladom i atraktivnom pevačicom, čiji je život prerano ugašen.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.