Tuča u Parovima: Slađa udarila Anđelu u glavu! (video)

Izvor: Svet, 10.Apr.2016, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča u Parovima: Slađa udarila Anđelu u glavu! (video)

Hrvatska pevačica Slađana Petrušić komentarisala je kako joj fali porodica i kako se nije čula ni sa kim već pet meseci, ali shvata da je u rijalitiju i da mora da se bori.
“Tu smo gde smo, nadam se da će se ovo uskoro završiti”, rekla je Slađana.
“Neki se bore za nokte, neki za poziv”, dodala je Anđela, ali je tada Anđela podivljala i udarila je u glavu, pa ju je Vladimir zgrabio, piše alo.rs.
Obe su završile u izolaciji.
width="300" height="150" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tuča u Parovima: Slađa udarila Anđelu u glavu! (video)

Izvor: Scandal.rs, 10.Apr.2016

Hrvatska pevačica Slađana Petrušić komentarisala je kako joj fali porodica i kako se nije čula ni sa kim već pet meseci, ali shvata da je u rijalitiju i da mora da se bori...“Tu smo gde smo, nadam se da će se ovo uskoro završiti”, rekla je Slađana...“Neki se bore za nokte, neki za poziv”,...

Nastavak na Scandal.rs...

Nema kraja nasilju u Parovima: Slađa udarila Anđelu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 10.Apr.2016

U rijalitiju Parovi, Slađana Petrušić po koji put prešla je granice i udarila nekog od učesnika. Ovoga puta, to je bila Anđela!..Dok su Parovi jutros sedeli za stolom i pozdravljali svoju porodicu, Slađana je ustala i rekla kako od samog početka nije čula svoje roditelje, ali da je znala gde...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.