Tuča u Maldivima 2015: Matora udarila Miljanu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 02.Jul.2015, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča u Maldivima 2015: Matora udarila Miljanu! VIDEO

U hotelu Maldivi 2015 došlo je i do prvih ozbiljnijih svađa i fizičkog obračuna. Matora je isprovocirana Miljaninim ponašanjem, nasrnula na nju i umalo je prebila.

Naime, u Maldivima za samo dva dana došlo je do prvih suza, iznenađenja, ali i ozbiljnih svađa koje su se umalo završile batinama, Jovana Tomić Matora, koja je inače poznata >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << kao konfliktna ličnost, nasrnula je na Miljanu, koja je od prvog trenutka jako iritira.

Nakon kraće rasprave, Miljana je Jovani sve vreme govorila da se ne dere na nju, unoseći joj se u lice. Matoru je njeno ponašanje jako iznerviralo, te je odlučila da se fizički obračuna s njom. UStala je i odgurnula po licu, dok su ostali ukućani skočili kako bi sprečili da dođe do većeg incidenta. Pogledajte:

Matora za malo nabola Miljanu

Posted by U Zmajevom gnezdu on Wednesday, 1 July 2015

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.